Posjet Božje družine

Mladi župe sv. Jakova iz Gunje su nam došli u posjet 3. travnja. Mi smo im pripremili aktivan i dinamičan program. Bila je tu radionica s djecom, sudjelovanje u radu kluba podupirućih članova, puno igre, pjesme, ali i odmora uz sok i kolače. Mladi su se tako iz prve ruke informirali o našem radu. Naši korisnici su bili presretni jer im je u goste stiglo tako puno veselih i mladih gostiju. Ovim putem im se zahvaljujemo i radujemo se novom susretu. Nadamo se da će on biti što prije. 
Evo što mladi kažu o druženju s nama:

"Jučer 3. travnja od 15:00 do 18:00 smo posjetili Udrugu Zvjezdice Gunja. Naša Družina je odlučila beskompromisno taj dan, sebe dati drugima i mnogo smo naučili. Nakon što su svojim igrokazom za Božić uveličali naš koncert, sada smo odlučili bolje upoznati naše ''Zvjezdice''. Jučerašnjim danom, puno smo dobili, nova iskustva, nova prijateljstva... U jednom dinamičnom programu, zabavili smo se igrajući Bingo i tražeći zlatno kamenje po dvorištu. Izrađivali smo zajednički plakat, koji jedva čekamo objesiti u našem Pastoralnom Centru, te smo se na kraju iskušali u proizvođenju, lijepih suvenira, koje svi možete vidjeti na njihovim štandovima, a jedan takav će, vjerujemo biti postavljen u Gunji i ovog Uskrsa, zaletite se, možda baš vidite i neku našu rukotvorinu. Druženje smo zaključili pjesmom i poklonima koje smo dobili, kako bi nam ovo druženje zauvijek ostalo u sjećanju."

Fotografija Zvjezdice Gunja.

Ostatak velike fotogalerije pogledajte na facebook stranici Zvjezdica: https://www.facebook.com/pg/zvjezdicegunja/photos/?tab=album&album_id=809496489227948 i facebook stranici mladih župe sv. Jakov: https://www.facebook.com/pg/BozjaDruzina/photos/?tab=album&album_id=1320158098069169

(Objavljeno: 4.4. 2017.)